Nova setmana a Sant Cugat amb noves propostes per gaudir del temps d'oci

Actes culturals i activitats pel dia contra la violència masclista són les protagonistes d'aquesta nova setmana a Sant Cugat

Comença una nova setmana a Sant Cugat i les activitats no s'aturen. Amb motiu del dia contra la violència masclista el pròxim 25 de novembre, s'han desenvolupat activitats relacionades amb el dia i que el dimarts a partir de les 19.30 agafen el protagonisme a la ciutat.

Dilluns 11 de novembre

A les 19 h, la conferència de 'La Economia feminista. Qué es y porqué la necesitamos'

 

Dimarts 12 de novembre

El matí comença a les 10 h amb l'exposició Western Loop, dins del festival LOOP de Barcelona. I per la tarda, a les 20 h s'ha organitzat uns diàlegs entre ciència i religió La llibertat humana i animal dins de la llibertat cósmica.

Dimecres 13 de novembre

Les activitats comencen a les 09 h del matí amb la 11a jornada d'emprenedoria: El repte de la intencionalitat en un món global. D'altra banda, les activitats de la tarda comencen a les 17 h amb el taller de lectura La revolució avui impartida per Begonya Saez Tajafuerce. A les 18 h, l'hora del conte pels més petits, amb Les disfresses encontades i pels adults la conferència 'L'hidrogen ens farà energèticament lliures?; Els jardins de Gaudí: entre l'arquitectura i la natura, entre l'ornament i l'evocació i la conferència Oriol Amat: perspectives econòmiques 2019-20: disrrupcions i incerteses. Estem preparats?.

 

A les 18.30 h l'activitat Càpsula TIC: El meu perfil digital de Google, on per poder accedir, cal inscripció prèvia. A les 19 h, s'ha organitzat la taula rodona Ciència, recerca i gènere.

Dijous 14 de novembre

Les propostes comencen a les 17 h amb cinema d'autor i el film La sociedad literaria i el pastel de piel de patata. A les 18 h, com cada dijous el taller de dibuix al natural amb model.

 
 
Comentaris

Destaquem