Oberta la convocatòria 2022 del Concurs de Cartells de la Festa Major de Valldoreix

Els cartells es poden presentar del 27 al 30 de juny de forma presencial o telemàtica

L’EMD de Valldoreix ja ha donat el tret de sortida al concurs que servirà per decidir el cartell oficial de la Festa Major d’enguany. Les inscripcions al certamen estan obertes a tots els artistes, adults, joves i infants, que s’animin a crear un cartell, que es poden presentar presencialment del 27 al 30 de juny, de 08 a 13 h a través d'una instància al Registre d'Entrada de la Casa de la Vila de Valldoreix o de forma telemàtica mitjançant la seu electrònica de l'EMD.

Les bases del concurs

 A més de la proposta gràfica, el document haurà d’anar acompanyat d’informació personal de l’artista i, en cas que el concursant sigui menor d’edat, d’un permís dels pares o tutors legals. Els participants es divideixen en tres categories: l'infantil, de 6 a 12 anys; la juvenil, de 13 a 17 anys i la modalitat dels adults, majors de 18 anys. 

El format haurà de ser en un DIN A3 i no podran anar signades. No es permet que cap persona o entitat que tingui qualsevol relació econòmica o laboral amb l’EMD de Valldoreix hi participi ni s’acceptaran obres on quedin reflectits focs artificials.

El premi està dotat amb material de belles arts per valor de 100 euros pel cartell guanyador de la categoria infantil, 300 per la juvenil i també 300 per la categoria d'adults. A més, l’artista creador del cartell, triat pel jurat especialitzat com a imatge de la Festa Major 2021 rebrà 200 euros addicionals com a reconeixement.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem