Obertes les inscripcions per participar al concert coral per a la gent gran

El Teatre-Auditori acull el 15 de febrer la tercera edició del Canta Gran!

L’Ajuntament de Sant Cugat i el Teatre Auditori ja estan preparant la 3a edició del Canta Gran!, el concert encarat a dignificar i dinamitzar el col·lectiu de la gent gran amb un gran espectacle on puguin cantar amb músics i directors professionals. És un espectacle on persones de més de 60 anys, tinguin coneixements musicals o no, poden pujar a l'escenari i cantar.

 

Per tal de participar, cal inscriure's prèviament. Per obtenir informació i fer la inscripció cal anar a la Casa de Cultura, fins el 15 de novembre. Es proporcionarà a cada  inscrit tot el material necessari (partitures i música) perquè ho pugui assajar a casa. A partir de gener, es duran a terme tres assaigs de conjunt a l’Escola Municipal de Música i un assaig general al mateix Teatre-Auditori.

 

L'espectacle serà el 15 de febrer al Teatre-Auditori de Sant Cugat. En aquesta ocasió el concert portarà el títol de Mare Nostrum i es farà un viatge musical pels diferents països que banya la Mediterrània, des de Catalunya a Síria, passant per Mallorca, Algèria, Itàlia, Grècia, Occitània i Andalusia. Les cançons estaran adaptades al català.

concert gent gran sant cugat

 

 
Comentaris

Destaquem