contingut promocionat
OBO Construcciones logo

 

 

OBO Construcciones l'empresa constructora del Vallès

Especialitzada en rehabilitació de façanes amb monocapa, reforços d'estructures i reformes integrals d'habitatges

OBO Construcciones és una empresa constructora formada per un equip de professionals, mestres d'obra, paletes, lampistes, electricistes, fusters, col·locadors de placa de guix... I compten amb el suport d'arquitecte i arquitecte tècnic per a oferir des del disseny del projecte, la legalització de les obres i el control de la seva execució.

Sota el lema de "construïm espais per a ser viscuts", estan especialitzats en rehabilitació de façanes amb monocapa, reforços d'estructures i reformes integrals d'habitatges i ofereixen els seus serveis a particulars o promotors.

Els treballs més habituals són reformes d'habitatges particulars i rehabilitacions de façanes.

Elaboren un pressupost personalitzat i adaptat a les necessitats del client a partir de les següents dades: ubicació, plànols de planta i secció o croquis amb mesures si els clients en disposen d'ells i les qualitats desitjades dels acabats. Si no tenen plànols, poden oferir el servei.

Estan especialment orgullosos dels seus projectes de rehabilitació integral d'habitatges, on es precisa un canvi estructural a causa d'una nova distribució de l'espai. Compleixen amb les dates acordades, són nets, fan un treball de qualitat i tenen uns preus sense competència.

OBO Sabadell, empresa constructora amb molta professionalitat. FOTO: Cedida

 

 

 
Comentaris

Destaquem