Òmnium Cultural cerca persones voluntàries pel seu projecte d'acompanyament a joves

La sessió informativa es durà a terme a la Casa de Cultura

Òmnium Cultural busca persones voluntàries per acompanyar joves en el seu pas a la vida adulta. Òmnium explica en un comunicat que la voluntat és "d'implicar-se a favor de la igualtat d’oportunitats de tot el jovent".

Òmnium Cultural i Punt de Referència tenen des del 2019 un projecte conjunt d'acompanyament i mentories, anomenat Mentoria!. "Creiem que la lluita per una societat més justa es fa des de la base i entre tots i totes", justifiquen.

Per fer-ho possible, Òmnium Cultural busca persones de Sant Cugat "amb ganes d’escoltar, orientar i donar suport a una jove". El procés inclourà una selecció de persones segons el seu perfil i una formació necessària per als participants.

La sessió informativa per a les persones interessades a ser voluntàries serà el dimarts 18 de gener a les 18.30 h a la Casa de Cultura. La sessió servirà per explicar detalladament el projecte i resoldre dubtes. Per assistir-hi, cal apuntar-s’hi prèviament a omnium.cat/santcugat. "Òmnium és una entitat compromesa amb el país i la lluita contra les desigualtats", s'ha autodefinit el col·lectiu.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.

 
Comentaris

Destaquem