L'agrupació Eduquem La Floresta demana l'obertura d'una nova línia a l'escola La Floresta

Sis families de La Floresta es queden sense plaça a l'escola municipal

L'excepcional increment d'inscripcions enguany ha deixat sense plaça sis famílies a l'escola La Floresta. La plataforma Eduquem La Floresta demana l'obertura d'una segona línia a l'escola municipal a través d'un comunicat. 

Oriol Rello, portaveu de la plataforma, denuncia que l'escola "es l'única del municipi que encara manté una sola línia". "Altres escoles de la zona com el Pinar o el Viaró han estat mantenint les dues línies (amb el corresponent finançament públic) tot i tenir un nombre de sol·licituds molt similar tant aquest any com en anys anteriors" segons declara l'agrupació de pares i mares de La Floresta en un comunicat.

Les sis famílies afectades són veïnes de La Floresta. "Som gent arrelada al barri i pensem que tenim dret a què els nostres fills continuïn la seva educació aquí" ha assenyalat Rello. De fet, en el comunicat declaren que la majoria dels fills ja han estat escolaritzats junts a les escoles bressol La Mimosa i El Molí.

L'alterativa que se'ls proposa és l'escola Ferran i Clua que qualifiquen "d'inassumible a peu". En el comunicat, els pares demanen un espai pels seus fills amb una connexió "eficient" i que no "compliqui seriosament la conciliació laboral".

"Estem esperant que surtin les places definitives a finals de setmana. Presentarem el recurs a l'Ajuntament i els Serveis Territorials tot i que tenim molt poc marge de maniobra" ha acabat el portaveu d'Eduquem La Floresta.

Sobre "Eduquem La Floresta"

Eduquem La Floresta és una plataforma social promoguda per famílies de La Floresta que reivindiquen el dret dels seus fills a ser escolaritzats al barri.

L'agrupació de veïns compta amb el suport de la Coordinadora d'AFES de Sant Cugat, de l'AFA de l'escola La Floresta i les comissions Educativa i Feminista del consell de barri del districte, de l'Associació de Propietaris i Veïns de la Floresta Pearson i de la UREF.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem