Prop de 60.000 persones participen a les activitats de Nadal de Sant Cugat

Els patges i l'Envelat, activitats destacades del passat Nadal a Sant Cugat

Prop de 60.000 persones han participat en les activitats de Nadal de Sant Cugat. Les més concorregudes han estat per a les activitats de patges i reis (19.832 persones) i del Nadal a l’Envelat (15.550 persones).

El Parc Jove, una de les novetats d’enguany, també ha tingut molt bona resposta, amb 7.700 participants. L'Ajuntament ha enviat un comunicat on valora molt positivament l’aposta perquè el jovent "tinguin un espai propi de referència". També han considerat positiva la nova ubicació de l’Envelat i "l’aposta per tenir un Nadal descentralitzat i acostar les activitats als barris".

Sant Cugat pretenia tornar a un Nadal més semblant al prepandèmic, amb més de 350 activitats programades per l’Ajuntament amb el suport d’una cinquantena d’entitats de la ciutat. Aquesta xifra de participació s’ha assolit malgrat les restriccions d’aforament imposades al mes de desembre arran de l’evolució de la pandèmia (limitació del 70% de l’aforament en espais tancats) i l’anul·lació d’activitats tan destacades com Pedra i Sang, la cursa del Gall, la festa de les campanades o el Quinto de Nadal.

Esther Madrona, tinenta d’alcaldia de Cultura, ha agraït en el comunicat les entitats i associacions que han fet possible que el Nadal "sigui tan únic i especial" i s'ha mostrat “molt satisfeta que tantes persones hagin gaudit d’un Nadal participatiu, descentralitzat i amb novetats”.

Els tres Reis de l'Orient a la Cavalcada de Reis de Sant Cugat. FOTO: Ajuntament

Els tres Reis de l'Orient a la Cavalcada de Reis de Sant Cugat. FOTO: Ajuntament

Els Reis, ben rebuts a Sant Cugat

La Visita Reis d’Orient va tenir un públic de 19.832 persones entre els patges, els Campaments Reials i les cinc cavalcades. 8.882 van visitar els dies previs a la nit de Reis els espais per entregar les cartes, i més de 8.550 van veure l'arribades de Ses Majestats a Sant Cugat i els quatre districtes que els rebien. A més, 2.400 ho van seguir en directe en línia.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.

 
Comentaris

Destaquem