contingut promocionat

logo the finques

Perquè és millor comptar amb un administrador de finques

La gestió d'una comunitat de pisos pot arribar a ser confusa per algú que no conegui les normatives i procediments

Si vius en una finca, sabràs que en qualsevol moment es pot patir una avaria que afecti a tot l'edifici: l'ascensor pot deixar de funcionar, es pot haver de reparar la piscina, l'antena de televisió es pot espatllar o potser cal refer la façana. És en aquestes ocasions quan els administradors de finques esdevenen molt útils. Gràcies a la seva feina, la comunitat de veïns es pot despreocupar de totes les gestions i deixar-se-les als administradors.

Els administradors s'encarreguen de dur la comptabilitat de la comunitat de manera que gestionen els diners que es recapten i miren quina és la millor manera d'utilitzar-los per cobrir les necessitats de la finca. Els administradors, a més, permeten a tots els veïns comptar amb una persona experta en gestió d'edificis i donar solució als problemes que apareguin de forma molt més ràpida i eficient.

En aquest sentit, The Finques, és un administrador diferent que treballa per la tranquil·litat dels seus clients. Ofereixen un tracte proper que facilita molt més totes les gestions que s'hagin de fer, tot i que sense renunciar a la professionalitat que els permet donar un servei òptim. Per a l'equip de The Finques, a més, és fonamental la confiança. Per aquest motiu, els presidents de comunitat tenen línia directa amb el gestor les 24 hores del dia per si hi hagués cap urgència que s'hagi de solucionar en poc temps.

A The Finques estan convençuts que treballar d'una altra manera és possible, i la seva gestió, ho demostra. Si vols informació sobre quins són els serveis que ofereixen, contacta amb ells per telèfon o email i coneix-los.

The Finques s'ubica al carrer de Benet Cortada, al barri de Can Volpelleres 50-52 FOTO: A. Ribera

 
 
Comentaris

Destaquem