Petites (grans) accions per salvar el medi ambient

Sorea impulsa Efecte Blau per la conscienciació del consum responsable de l'aigua

A vegades no som conscients que l'aigua és un recurs natural indispensable pel nostre benestar i que el nostre ús inapropiat repercuteix negativament en el nostre planeta. La nostra conducta impacta directament al medi ambient, la contaminació de l'aigua i l'escalfament humà fa que l'aigua del planeta pateixi un canvi.

Compromesos amb l'experiència del sector de l'aigua i pel seu compromís social, Sorea, la companyia d'aigua gestora del cicle integral de l'aigua, ha creat un nou portal web per donar consciència de l'aigua que consumim a les nostres llars, el nou portal és lefecteblau.cat.

L'Efecte Blau neix com a projecte per apropar-te a la conscienciació i educació sobre l'aigua i el medi ambient per fer un bon ús responsable d'aquest recurs natural. Realitzen iniciatives per cuidar l'entornrecursos pedagògics per a docents i centres educatius. A més, en la web podreu trobar un blog conduït per especialistes del sector on aporten articles d'actualitat sobre recursos hídrics, medi ambient, el desenvolupament sostenible i, la biodiversitat, perquè els usuaris puguin aprofundir el seu coneixement sobre aquestes matèries.

Tanmateix, Sorea en el seu portal web ha inserit la nova iniciativa amb material interactiu a la secció Escoles, perquè els professors puguin donar informació als seus alumnes amb animacions sobre l'explicació del cicle de l'aigua natural i urbà, on podran fer les classes més dinàmiques amb experimentacions didàctiques.

També, Sorea ofereix "Tallers de l’aigua" als municipis on animen als joves a participar en activitats on poden assabentar-se sobre la responsabilitat de tenir un consum responsable de l'aigua i mediambiental. 

Suma't a aquesta iniciativa, fent divulgació, entre tots podem fer que el medi ambient no es vegi afectat amb petites accions que són molt grans per al nostre planeta.

 
 
Comentaris

Destaquem