Les principals activitats del cap de setmana a Sant Cugat

La Festa de Sant Antoni conviurà amb activitats culturals tant per a adults com pels més petits de la casa

Arriba un altre cap de setmana a Sant Cugat i les activitats continuen al municipi. Aquest cap de setmana és important destacar les activitats culturals tant per a adults com per als més petits de la casa. Durant tot el cap de setmana també es pot gaudir de la tradicional Festa de Sant Antoni Abat que se celebra a Sant Cugat del 17 de gener fins al 19 de gener.

Divendres 17 de gener

Com cada divendres, a les 11.30 h s'organitza a la biblioteca de Volpelleres l'espai nadó. D'altra banda també s'organitzen els BiblioJocs de taula a partir de les 17.30 a la Biblioteca Miquel Ferrater. Per últim, a les 21 h al Teatre-Auditori s'entrena l'obra de teatre Cançó per tornar a casa.

 

Dissabte 18 de gener

A les 17 h està preparada una hora de màgia de Sergi Armentano amb Detalls al Cafè-Auditori. A les 19 h al Teatre-Auditori s'entrena el Russian Classical Ballet de La Bella Dorment. Per últim, a les 21 h, se celebra el concert de Pearson i Pau Vallvé al Casal de Torreblanca.

Diumenge 19 de gener

Per començar el matí a les 10 h, a la plaça d'Octavià s'ha preparat una mostra d'art de l'Associació Firart. A les 12 h al Teatre Mira-sol s'ha preparat la funció de Clown amb la funció Planeta M.Art. A la mateixa hora, a Can Ninot, els més petits poden gaudir de l'obra de titelles La Rateta Presumida.

 

A partir de les 18.30 h comença el ball social de Salsa i Bachata a l'Associació Cultural el Siglo. I a les 19 h, el concert de Els 7 pecats capitals al Teatre-Auditori de Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem