La Policia Local posa 82 denúncies per saltar-se les restriccions en 4 dies

La Policia Local ha denunciat 54 persones per saltar-se el toc de queda, 17 per fer 'botellón' o 11 per no complir amb el requisit del grup bombolla

La Policia Local de Sant Cugat ha interposat un total de 82 denúncies per saltar-se les restriccions contra la Covid-19, entre el Divendres Sant i el Dilluns de Pasqua. Així, en els darrers dies de la Setmana Santa, el cos de policia ha interposat un total de 54 sancions per saltar-se el toc de queda, 17 per fer 'botellón' i 11 per no complir amb el requisit dels grups bombolla. De les 82 persones denunciades, 15 no duien mascareta.

 

En tota la Setmana Santa, els Mossos d'Esquadra han interposat 8 denúncies per saltar-se les restriccions, una de les xifres més baixes des que hi ha controls per vigilar la vulneració d'aquestes.

Cal recordar que en el ple municipal del mes de març, el Ple Municipal va aprovar una moció per tal que la l'Ajuntament pugui tramitar directament les sancions per la Covid que interposa la Policia Local, com una mesura per continuar treballant per un model de "policia de proximitat".

 
Comentaris

Destaquem