El pregó de Valldoreix lloa els sanitaris i tracte la Covid-19: "Ens farà millors"

Jordi Jiménez ha fet el pregó de la Festa Major, després que els Port Bo oferissin havaneres i bon ambient

Valldoreix ja està, oficialment, de Festa Major, després d'haver celebrat el pregó, en una tarda que han iniciat els Port Bo amb havaneres i bon ambient a la Nau de Cultura -l'activitat s'havia de celebrar a la plaça, però finalment s'ha fet a cobert per evitar problemes amb la pluja.

D'aquesta manera, encara s'ha hagut de restringir més l'aforament, per seguir respectant les mesures de seguretat contra la Covid-19.

Actuació dels Port Bo a la Festa Major de Valldoreix. FOTO: Ferran Mitjà

Actuació dels Port Bo a la Festa Major de Valldoreix. FOTO: Ferran Mitjà

Després de l'actució dels Port Bo, el president de l'EMD, Josep Puig, donat pas al pregó, destacant "la incansable feina dels sanitaris" durant aquest any.

 
Josep Puig durant el pregó de Valldoreix. FOTO: Ferran Mitjà

Josep Puig durant el pregó de Valldoreix. FOTO: Ferran Mitjà

També hi ha volgut tenir un record especial l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla: "El personal sanitari ha demostrat la seva vocació, i aquesta vegada amb un esforç i un sacrifici extra".

L'alcaldessa, Mireia Ingla, durant el pregó de Valldoreix. FOTO: Ferran Mitjà

L'alcaldessa, Mireia Ingla, durant el pregó de Valldoreix. FOTO: Ferran Mitjà

Un pregó dedicat als sanitaris

I és que enguany, el pregó ha volgut representar un homenatge a tot el personal sanitari, per combatre des de la primera línia la pandèmia de la Covid-19. Així, el pregoner Jordi Jiménez, metge del CAP de Valldoreix i de Mútua Terrassa, ha assenyalat que "com a sanitari, rebre el reconeixement dels nostres conciutadans, usuaris i pacients ens omple de goig i ens encoratja a seguir treballant per fer-ho cada dia millor".

 

De fet, Jiménez ha volgut tenir un record, no només pels professionals sanitaris actuals, sinó també pels que van viure el creixement del sector a Valldoreix: "Per ser justos, aquest reconeixement és fruit de la feina de molts altres que ens van precedir, com el Dr. Lluís Masnou als anys 50, o el Dr. Pere Munné, metge de la Creu Roja", ha destacat.

Especial menció a la Covid-19

A banda de voler lloar la tasca dels seus companys, Jordi Jiménez ha volgut també tenir un record de la covid-19: "És una Festa Major atípica, amb menys actes, amb mesures de seguretat, sense poder abraçar els amics, sense poder gaudir en directe de concerts i poder ballar...", ha iniciat.

De totes maneres, Jiménez ha acabat amb una reflexió vitalista i carregada d'optimisme, assegurant que "aquesta situació ens ha de fer millors, hem d'aprendre a valorar el que tenim, a viure de forma més austera i gaudint de les petites coses de cada dia".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem