Prepara't per a la tornada a l'escola

El TOT Sant Cugat ofereix a les famílies de Sant Cugat les millors propostes per a l'inici de curs

La tornada a l'escola és una època intensa de corredisses per tenir-ho tot a punt pel dia que els nens comencen el nou curs escolar. És un temps per comprar material escolar i llibres, per fer revisions mèdiques, anar al dentista o l'oftalmòleg, etc. I també és un bon moment per planificar les extraescolars i apuntar als teus fills a classes d'anglès o música o un taller per aprendre a dibuixar còmics.

A Sant Cugat tens al teu abast tot el que necessites perquè no t'hagis de preocupar de res i puguis tenir tot el que et cal per a tu o per als teus fills.

El TOT Sant Cugat t'ofereix una selecció de les millors propostes per a la tornada a l'escola en aquest especial fet per a tu!

 

MUSEU DEL CÒMIC

 

Museu Comic Tornem a lescola

 

Es tendeix a pensar que la lectura de còmics és una activitat orientada única i exclusivament a la població infantil i juvenil, quan no és així.

Els còmics i novel·les gràfiques van més enllà de les històries d'aventures o de ciència-ficció, arribant a tocar una àmplia i variada temàtica que pot anar des de la història fins a la ciència.

Entre els beneficis que aporta la lectura de còmics caldria destacar el foment a la lectura, l'alfabetització visual i l'activació de la pensada.

On?  Pl. Pep Ventura, 1
Telèfon: 93 589 11 94
Web: museudelcomic.org

logo museu del comic

 

 

SALDAÑA FETSCHER

saldana fletscher clinica dental

 

Saldaña i Fetscher també està de Tornada a l'escola! Saben que tornar a la rutina pot costar, però amb el seu equip amb les piles carregades us serà més fàcil! 

Pels més petits i també pels grans, les primeres visites segueixen sent gratuïtes, on realitzaran una revisió completa amb radiografies si és necessari. I pels petits, tenen preparats uns obsequis perquè torneu ben contents a l'escola! 

I pels grans, si veniu a fer-vos una higiene dental, continuen amb el kits complets de raspall, pasta de dents, col·lutori i raspallet interdental d’obsequi!

On? Plana de l'Hospital, 15, baixos
Telèfon: 93 146 35 14
Web: saldanafetscher.cat

saldana fletscher clinica dental logo

 

 

SPRINT IDIOMES

Sprint idiomes SantCugat tornada escola

 

Sprint Idiomes us dona la benvinguda al curs 2021-2022!

Ofereixen classes regulars d’anglès i francès per a KIDS, TEENS i ADULTS, així com classes per a empresa en fins a 9 idiomes. Compten amb els professors titulars (etc.).

Informeu-vos de les convocatòries per fer exàmens oficials (etc.) per a les titulacions de DELF (A2-B1) i DALF (C1).

T’esperen! Matrícula oberta!

Sprint idiomes

 

CARME TALLEDA

carme talleda

 

No a la desesperança. No a la por. No al desànim constant. No a fugir cap endavant.

Tanmateix, diguem també “no” a una educació en termes purament materials i especulatius, buscant per als alumnes un desenvolupament d’aptituds que els hi proporcionin, com adults, beneficis fàcils i ràpids dins la societat. Una societat que, si no hi fem res, no sortirà mai dels seus greus problemes.

En canvi, diguem rotundament sí. Sí a educar els nostres fills –i també els adults que així ho desitgin- en uns valors espirituals, humans i culturals que els donin força per canviar tot el que cal canviar i preservar tot el que es fonamenta en la resiliència, la concòrdia i la solidaritat.

Sí a la música. És aquesta eina revolucionària i transformadora que obre cors, estreny llaços entre tots nosaltres i ens recorda, alhora, la nostra capacitat i grandesa.

Per tant, no dubteu: a qualsevol edat i en qualsevol moment de la vida, aprengueu Música!

On? Camí de Can Majó 32
Telèfon: 93 589 28 33
Horari: Dilluns a divendres: 16:15 a 21:15  / Dissabtes: 11:00 a 13:00

CARME TALLEDA   publicitat TOT

 

THE PERFECT SENSE

The Perfect Sense Salut visual

 

A l’hora de preparar el nou curs, moltes vegades passem per alt els factors claus per al seu aprenentatge i desenvolupament personal: la vista i la visió.

Durant l’edat escolar, els nens no es queixen de veure malament, ja que, com que no tenen un referent on comparar, consideren que la seva visió és normal. Gràcies a les revisions habituals, detectem si l’excés de pantalles durant les vacances o en el seu dia a dia, han tingut algun efecte sobre la visió i comprovem si el seu sistema visual està preparat per tanta demanda tant en visió propera com en visió llunyana.

Per això quan la vista i la visió no fan correctament la seva funció provoquen anomalies relacionades amb el fracàs escolar i en la integració en jocs i activitats. Per tant, aquesta tornada a l’escola no ens oblidem de la importància d’aquesta revisió.

On? Martorell, 14
Telèfon: 93 170 81 74
Web: theperfectsense.es

The Perfect Sense logo bo

 

IBIC ENGLISH CENTRE

IBIC English Centre classe

 

IBIC English Centre és un centre d’anglès que treballa en grups reduïts d'un màxim de sis alumnes. Estan especialitzats en la preparació d'exàmens de Cambridge “Cambridge ESOL Authorized Centre” en tots els nivells. Des de beginners fins a proficiency. Totes les edats a partir dels 3 anys.

El centre s'adapta a totes les necessitats dels alumnes i a tots els nivells. També s'ofereixen classes particulars atenent a necessitats específiques.

La filosofia d’IBiC és aprendre, treballar i educar gaudint de les classes! Motivation is the key!

On? Passeig de la Creu 33
Telèfon:  93 185 56 13
Web: IBIC Centre

ibic english centre logo

 

ESCOLA INFANTIL HAPPY WAY

Happy Way Sant Cugat Tria escola infantil

 

Què és el més important a l’hora de triar una escola infantil?

  • Projecte educatiu integral que treballi les capacitats emocionals, intel·lectuals, socials, psicomotrius i hàbits personals.
  • Transparència i seguretat. Trieu una escola on sempre hi sigueu benvinguts i on poder accedir-hi en qualsevol moment.
  • Instal·lacions amb espais amplis, lluminosos i airejats, grans zones i patis a l’aire lliure, material pedagògic i de joc específic per a cada edat.

  • Equip docent titulat i amb vocació.

  • Atenció a les famílies i a les seves necessitats específiques.

El més important? Veure els vostres fills feliços quan van a l’escola amb les seves mestres i amics!

On? carrer de Sant Esteve, 7 (a 1 min. del Monestir)
Telèfon:   93 676 40 78
Web:  www.escoleshappyway.com

Happy Way logo

 

 

AGORA SANT CUGAT ESCOLA IB CONTINUUM

Agora Sant Cugat International School   Primary friends

 

El curs escolar 2021-2022 és molt especial per Agora Sant Cugat: s'estrena com l'únic col·legi IB Continuum de l'àrea metropolitana de Barcelona. El passat mes de juny, i després de superar un examen exhaustiu per part de l’Organització del Batxillerat Internacional (BI), Agora Sant Cugat ha obtingut l’autorització oficial per a impartir el tercer dels programes, obtenint l’objectiu de ser escola IB des dels 3 anys fins a finalitzar el batxillerat.

En aquests programes els alumnes són capaços de produir el seu propi coneixement a través de l'experiència i els conceptes base adquirits, sempre de la mà de professionals preparats que pretén despertar la curiositat i aprofundir en els procediments de la indagació i la investigació. Els tres programes del Batxillerat Internacional tenen l'objectiu d'educar persones amb una formació integral capaces d'aplicar-lo al món real i construir un món millor on destaquen la comprensió mútua i el respecte a totes les cultures.

Fa quasi deu anys que Agora Sant Cugat va iniciar aquest llarg camí ple d'esforç pel que fa a canvis en la formació i la metodologia. Avui se senten molt il·lusionats de començar el seu primer curs escolar com a escola IB Continuum i, al mateix temps, "compromesos amb el repte d'oferir el millor model educatiu i seguir innovant per als nostres alumnes", segons Jordi Ros, subdirector del centre.

On? Carrer Ferrer i Guàrdia, s/n
Telèfon:  93 590 26 00
Web:  colegioagorasantcugat.cat

Logo Agora Sant Cugat Shaping the world IB

 

 

KIDS&US SANT CUGAT

Kids&Us tornada escola

 

El nou centre Kids&Us Sant Cugat ja és una realitat. Us obren les portes del bosc imaginari, un lloc immersiu que connecta amb l'essència dels més petits i reforça la idea de creixement, sostenibilitat i arrelament a la natura que tant els ha inspirat.

La seva imatge és dolça, però ferma, els manté amb els peus a terra per aconseguir el seu objectiu: que l'experiència de l'aprenentatge de l'anglès sigui pels nens una experiència inoblidable.

Kids&Us és aprenentatge, creixement, llum, optimisme, alegria i naturalitat i així volen que els percebin els seus alumnes quan entrin al seu centre.

Volen ser el seu bosc imaginari ple de sensacions, emocions i aprenentatge... Us hi esperen!

On? Plaça de la Unió, 1 local 1
Telèfon:  935 89 48 06
Web: santcugat.kidsandus.es/ca

logo kids&us

 

 

DEUTSCHE AKADEMIE, CENTRE ALEMANY DEL VALLÈS

equip Deutsche Akademie

 

Deutsche Akademie celebra 22 anys com escola presencial al Vallès, especialitzada en l’ensenyament actiu i comunicatiu d’alemany per totes les edats a partir de 4 anys i tots els nivells. Classes participatives i amenes en grups petits amb professorat nadiu llicenciat especialitzat i en constant formació. Centre Examinador Internacional amb seu a Frankfurt que facilita obtenir certificació oficial a les mateixes instal·lacions de Sant Cugat del Vallès.

Podràs escollir l'escola presencial (amb protocol segur COVID-19) o a l’escola Online DADO Deutsche Akademie für Deutsch Online on trobaràs tota mena de cursos durant tot l’any per tots els nivells i ja a partir de 8 anys. Gaudiràs també gratuïtament de passejades en alemany amb professorat, consultes, club de conversa i lectura, material interactiu, etc.

Ja pots assegurar la teva plaça i gaudir d’un descompte si ho fas amb temps. Aprofita la sort de tenir una escola experimentada de prestigi tan a prop. També Spanisch & Català.

On? C/Martorell, 15 (secretaria) + 31
Telèfon: 93 675 27 27
Web cursos presencials: www.deutsche-akademie.com
Web cursos online: www.deutsche-akademie-online.com

deutsche akademie logo

 

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem