El president de l'EMD Valldoreix crida a protegir-se per "derrotar aquesta pandèmia"

El CAP Valldoreix, la farmàcia, els forns i les botigues d'alimentació resten obertes

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, ha fet una crida a protegir-nos per "derrotar aquesta pandèmia entre tots i totes" en relació amb el coronavirus. Ho ha fet mitjançant un comunicat institucional a les xarxes socials la tarda d'aquest dilluns, 16 de març.

En aquest vídeo, Puig apunta com "ens enfrontem a un repte col·lectiu majúscul que és evitar la propagació del coronavirus", assenyalant les mesures adoptades des de l'EMD, en coordinació amb l'Ajuntament de Sant Cugat per "protegir-vos a vosaltres i als nostres treballadors de l'EMD".

 

Així, ha explicat que s'han tancat les oficines de la Casa de la Vila, així com tots els equipaments i espais públics, i s'han precintat els parcs infantils. De la mateixa manera, recorda que els tràmits urgents es poden fer de manera telemàtica, i que resten oberts els equipaments essencials, com són el CAP Valldoreix, la farmàcia, els forns i les botigues d'alimentació, que tenen "garantit el subministrament".

"Estem vivint moments excepcionals i cal prendre mesures excepcionals", ha destacat Puig, destacant que "sóc molt conscient que a tots ens costarà molts sacrificis mantenir el confinament decretat per l'estat espanyol", assegurant, però que "hem de remar plegats per sortir d'aquesta situació com més aviat millor".

 

 

.

Més info: Tot el que has de saber sobre el Coronavirus a Sant Cugat

Més informació
 
Comentaris

Destaquem