Presó sense fiança per l'acusat d'assassinar 3 sense sostre

L'home està acusat de 3 assassinats

El jutge ha decretat presó provisional sense fiança per l'acusat d'haver matat 3 sense sostres a la ciutat de Barcelona i que va ser detingut el passat dimarts, 28 d'abril, al barri de les Planes de Sant Cugat, on vivia al carrer de Miralluny en una caravana. L'acusat ha passat a disposició judicial aquest dijous, 30 d'abril, als jutjats de Rubí i ha declarat de manera telemàtica. en paral·lel, s'està investigant si està relacionat amb dues morts més, una la de l home trobat calcinat fa uns dies a Collserola.

Més info: L'assassí de sense llars actuava amb una violència "desmesurada i gratuïta"

 

Dimarts a la tarda, els Mossos van escorcollar la caravana on vivia l'home, un brasiler de 35 anys, on van trobar diverses proves que el relacionen amb els crims. De fet, la roba trobada en l'escorcoll és clau per poder identificar l'acusat amb l'home que es veu cometent els assassinats en diverses imatges de càmeres de seguretat de Barcelona.

Expedient d'expulsió 

Segons publica aquest dijous el Punt-Avui, l'home tenia obert un expedient d'expulsió per estada irregular que li havia incoat la Policia Nacional espanyola. L'expedient va quedar paralitzat precisament per l'entrada en vigor de l'estat d'alarma, que va suposar el tancament dels CIE, els centres de reclusió d'estrangers pendents d'expulsió. La crisi del coronavirus va evitar, possiblemant, l'expulsió. 

 

Més info: Els Mossos fan un escorcoll a Sant Cugat en el marc d'un operatiu contra el narcotràfic

La detenció 

Diversos testimonis van observar l'últim crim el del noi francès que dormia al carrer Sardenya la nit de dimarts, l'acusat hauria colpejat al cap amb un martell a la víctima mentre dormia. El testimoni de la ciutadania va ser clau. Els veïns van alertar els mossos, van oferir una descripció i van indicar per on s'havia escapat. La policia catalana el va localitzar esperant el bus nocturn que connecta Barcelona amb Sant Cugat a plaça Catalunya. Hi va pujar i els agents el van seguir fins a l'estació de la Floresta, a Sant Cugat, quan anava caminant fins a la seva caravana de Les Planes. El van detenir aleshores, després d'observar que es movia de manera estranya, feia esses i corria i caminava. Els agents de paisà que l'havien seguit el van detenir per por que s'endinsés al bosc i li perdessin el rastre.

 

 
 
Comentaris

Destaquem