Propostes per gaudir de la setmana a Sant Cugat

El mes d'agost hi ha menys activitats a Sant Cugat, però no falten les propostes per gaudir del temps lliure

Arribats a l'equador del mes d'agost, l'activitat a Sant Cugat del Vallès disminueix a partir d'aquest dilluns, dia 12. Tot i això, hi ha diferents propostes per gaudir del temps lliure si passeu aquests dies a la ciutat.

Fins al 23 d'agost es pot visitar a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater l'exposició "Joan Amades, la memòria del poble". Una mostra per descobrir de prop la persona i l'obra de Joan Amades i Gelats (1890-1959), qui va ser un folklorista extraordinàriament prolífic que va documentar llegendes, rondalles, cançons, oficis, arts o, per exemple, festes populars.

 

També és una bona setmana per gaudir de les propostes cinematogràfiques que ofereix Cinemes Sant Cugat. Entre altres, aquesta setmana s'ha estrenat Mascotas 2.

I el mes d'agost és un bon moment per descobrir el patrimoni local. Per fer-ho, es poden visitar els museus que resten oberts durant aquests dies. D'una banda, podeu visitar el Museu del Monestir, per conèixer la història de la ciutat vinculada al Monestir, i gaudir d'una fantàstica visita a l'impressionant claustre.

També podeu visitar la col·lecció sobre Marilyn Monroe que alberga la Casa-Museu Cal Gerrer, a la plaça d'Octavià, o descobrir el singular Museu del Còmic, a la plaça de Pep Ventura.

Un seguit de propostes que no us deixaran indiferents!

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?