contingut promocionat

 

logo andrea vicedo

 

Quatre consells per millorar la salut dels teus peus!

La salut dels peus és fonamental per gaudir d'un bon nivell de vida

Els peus són probablement la part del cos que més utilitzem cada dia. Per fer qualsevol cosa, ens hem de desplaçar i amb l'arribada del fred i les sabates d'hivern, pateixen molt sovint calor i manca de ventilació. Així que et donarem tres consells per fer que cuidis fàcilment els teus peus i no pateixin tant.

 

b andrea vicedo podologia

 

1. Fes un bany per als peus

Al final del dia, els peus se senten cansats i inflamats d'estar caminant tot el dia. El millor que pots fer per ells és submergir-los en aigua tèbia o calenta amb extracte de lavanda o llimona. Pots acompanyar aquest bany amb un massatge que ajudarà a destensar els peus i fer que es vegin millor.

 

2. Hidrata'ls utilitzant crema

Aplica crema hidratant als teus peus amb un massatge per tot el peu. Posa més crema a la part dels talons, ja que és la més propensa a l'aparició de durícies. Pots utilitzar també altres productes com desodorants o pols de talc per mantenir-los secs.

 

3. Compra plantilles

Ajuden a corregir la nostra postura alhora que ens eviten lesions i molèsties als peus. Existeixen plantilles de diferents tipus i qualitat, per això és millor que consultis amb especialistes com Andrea Vicedo quin tipus s'escau millor als teus peus.

Andrea Vicedo ofereix servei de podologia a domicili per millorar la salut dels teus peus. El fet d'oferir les visites a casa et permet adaptar les visites a la teva rutina. Consulta el seu perfil de Facebook per veure tots els serveis que t'ofereix per a la teva salut.

Qualsevol patologia, és important ho miri un especialista FOTO: Bernat Millet

Més informació
 
Comentaris

Destaquem