El regidor de Seguretat afirma que treballen per resoldre els robatoris a La Serreta

Els veïns de La Serreta es van alertar per un repunt de robatoris

El regidor de Seguretat de Sant Cugat, Francesc Carol, ha reconegut que en les últimes setmanes han detectat un petit repunt en els robatoris a La Serreta, tant en cases com en cotxes. Per això, entén que el veïnat s'hagi alarmat.

Més info: Veïns de La Serreta, "en peu de guerra" per robatoris al barri

 

Segons Carol, a finals de gener es van registrar dos robatoris en habitatges consumats i quatre intents més. "És el que ha generat aquesta por general. És el que passa quan una situació està molt controlada: en el moment que hi ha un robatori genera molta alarma", ha explicat. Ha assegurat que durant l'últim any només s'havia produït un robatori al barri.

Davant d'aquesta situació, el regidor ha assegurat que estan treballant amb la Policia Local per posar-hi solució. Així, han augmentat el patrullatge de policia de paisà a la zona. "Hem optimitzat el patrullatge a la zona amb policia de paisà per detectar el grup que entra a cases", ha detallat. I ha explicat que en els últims dies es va produir una detenció a la zona, tot i que encara és aviat per saber si hi ha relació amb l'entrada a domicilis.

Més policies i subcomissaria

El regidor de Seguretat ha apuntat que la subcomissaria que vol fer el govern santcugatenc a Valldoreix o La Floresta servirà per millorar la seguretat a la zona. La resposta policial podrà ser més ràpida i farà efecte disuassori.

D'altra banda, ha detallat que en els pròxims dies s'incorporaran cinc agents a la Policia Local i s'arribarà a un centenar. Tot i això, ha assegurat que la llei d'estabilitat pressupostària del govern espanyol impedirà augmentar la plantilla per sobre dels 102 policies. "Hem passat dels 85 agents al juny de 2019 a un centenar", ha recalcat.

 
Comentaris

Destaquem