Els Reis saludaran als infants de Valldoreix tot fent un recorregut amb descapotables

Ses Majestats no faran la tradicional Cavalcada, tampoc a Valldoreix, però sí que saludaran als infants valldoreixencs

Valldoreix tampoc tindrà cavalcada de Reis tal i com fins abans de la pandèmia de la Covid-19. Del que sí que podran gaudir els infants valldoreixencs és d'una salutació de Ses Majestats, que recorreran la vila en tres cotxes descapotables per deixar-se veure a Valldoreix. El passeig reial, que no detindrà en cap moment la seva marxa, recorrerà a 20 km/h tots els barris de Valldoreix en un tomb que transitarà, de nord a sud i d’est a oest, pels principals carrers i places de cada un dels veïnatges de la vila.

Per evitar l’acumulació de gent en qualsevol dels punts pels quals passarà la comitiva, no es donarà a conèixer el punt de sortida dels vehicles que transportaran a Melcior, Gaspar i Baltasar, com tampoc es facilitarà el recorregut exacte pel qual passaran els tres cotxes. Amb tot, i per facilitar la localització del pas dels tres Reis pels carrers de Valldoreix, un cotxe sonoritzat precedirà el seguici reial anunciant el pas de ses Majestats i posant la banda sonora a la passejada reial amb cançons tradicionals nadalenques.

 

Tot i no donar detalls concrets, Ses Majestats iniciaran el recorregut a les 17.30 h al barri d’Aqualonga i passaran pels barris de Can Cadena, Sant Jaume, La Barceloneta, Rossinyol, La Guinardera-Can Casulleras, Regadiu, Monmany, Les Bobines, Colònia Montserrat, Can Enric-La Miranda i Mas Fuster. En total, un recorregut d'uns 60 km perquè tothom pugui veurel's.

Els patges reials

Qui sí que no faltarà a la seva cita anual amb els infants de Valldoreix seran els patges de ses Majestats, que enguany redoblaran esforços per poder estar al costat de cada un dels nens i nenes de la vila. Amb aquest fi s’ha previst la instal·lació de 6 campaments on un emissari dels tres Reis d’Orient recollirà, de mans dels més petits de la vila, cada una de les missives amb els seus desitjos pel dia de Reis. Cada una de les carpes, a més del carter reial comptarà amb la presència d’un vigilant, que vetllarà perquè es compleixin totes les mesures sanitàries per evitar contagis de la Covid-19.

Les carpes dels patges reials s’instal·laran de 17 h a 19 h a:

  • Plaça de les Ones (Dilluns 4 de gener)
  • Plaça Hortet Solé – Colònia Montserrat (Dilluns 4 de gener)
  • Aparcament CAP-Valldoreix (Diumenge 3 de gener)
  • Aparcament C/ Castellot (Dilluns 4 de gener)
  • Plaça Maria Sabater (Diumenge 3 de gener i Dilluns 4 de gener)
  • Plaça del Casal de Cultura (Diumenge 3 de gener i Dilluns 4 de gener)
  • C/ Fra Lluís de Lleó – Ca n’Enric La Miranda (Dilluns 4 de gener)
 
Comentaris

Destaquem