La revetlla de Sant Joan i Sant Pere A Casa, el més destacat de la setmana

Tot i la COVID-19, el municipi ha acollit la revetlla de Sant Joan i el Sant Pere A Casa

Un any més, Sant Cugat viu la setmana més festiva de tot l'any. Com ja és tradicional, amb l'arribada de l'estiu, els santcugatencs i santcugatenques celebren la revetlla de Sant Joan i la Festa Major, no obstant això, enguany, a causa de la COVID-19, ambdues festivitats s'han vist alterades: mentre la Festa Major ha quedat posposada a l'any vinent, donant pas a Sant Pere A Casa (una festivitat que es viurà a les xarxes socials), la plaça d'Octavià no va poder acollir la festivitat de la revetlla de Sant Joan.

Amb això, el dilluns 22 de juny, obríem l'actualitat setmanal amb un repàs de la situació de diferents equips esportius de Sant Cugat i com han acabat la competició, després de la interrupció per la COVID-19. A més, coneixíem la programació de Sant Cugat a escena, un cicle cultural que se celebrarà a Sant Cugat durant l'estiu.

Més info: Cara i creu pels equips de Sant Cugat amb el fi de les competicions per la COVID-19

El dimarts 23 de juny, la revetlla de Sant Joan i la Flama del Canigó eren les protagonistes d'aquest dia tan festiu, un dimarts on l'Ajuntament de Sant Cugat presentava la programació de 'Sant Cugat, Orgullosa i diversa', un esdeveniment per donar visibilitat i suport al col·lectiu LGTBI+.

 

Més info: La Flama del Canigó torna a encendre una nit de Sant Joan diferent

De cara el dimecres, explicàvem com Sant Cugat va viure la revetlla de Sant Joan, una revetlla marcada per la COVID-19 i que es va viure sense incidències importants ni grans festes al municipi.

Més info: La revetlla de Sant Joan es viu sense incidències importants ni grans festes a Sant Cugat

Els 10 anys d'història del Valldoreix FC i el recull de les fites més importants de l'entitat eren els protagonistes del dijous 25 de juny, un dijous on més d'un miler de persones es manifestaven contra el tancament de Nissan.

 

Més info: 2 ascensos i una nova secció de bàsquet, en els 10 anys d'història del Valldoreix FC

Ja divendres 26 de juny, l'entrevista amb Josep Puig, president de l'EMD de Valldoreix, parlant sobre els efectes de la COVID-19 a Valldoreix va ser la notícia més destacada, a més de conèixer que les piscines municipals obririen portes el dimecres 1 de juliol.

Més info: Puig (EMD): “La pandèmia ha sensibilitzat a la gent d’una manera molt brusca”

Finalment, la reactivació de les galeries d'art de Sant Cugat obria el dissabte 27 de juny, mentre que el diumenge 28 de juny obrim amb la festivitat de Sant Pere A Casa, una festivitat que es viurà per les xarxes socials i que tindrà activitats per a tots els públics.

Més info: Arrenca la celebració de Sant Pere a Casa

 
Comentaris

Destaquem