contingut promocionat
Quiroderma L

 

 

S'entrega el premi de la postal guanyadora del concurs de postals de Nadal del TOT

Emma Casaldáliga Candel de l'Escola Ciutat d'Alba ja té el seu premi, entrades per anar al Tibidabo amb tota la família, cortesia de Quiroderma, patrocinador del concurs

La guanyadora de la 10a edició del concurs de postals de Nadal del TOT Sant Cugat, Emma Casaldáliga Candel de l'Escola Ciutat d'Alba ja té el seu premi, entrades per anar al Tibidabo amb tota la família, cortesia de Quiroderma, patrocinador del concurs. En l'entrega del premi la tarda d'aquest dilluns, 17 de gener a Quiroderma, Casaldáliga va dir que rebia el premi "amb molta il·lusió".

La postal de Nadal de Casaldáliga es va imposar a més de 1.000 propostes de 3r de primària de 19 escoles de Sant Cugat que hi van participar, i va il·lustrar la portada del TOT de Nadal del 24 de desembre. 

En la proposta de postal de Nadal de Casaldáliga es pot veure l'entrada del Monestir i el seu campanar, a més del xiprer guarnit per aquestes festes i un tió amb barretina i tapat amb una manta. La nena ha indicat que va fer la tria dels elements perquè "el tió és de Nadal, i després el Monestir i el xiprer perquè són representatiu de Sant Cugat i ho vaig adornar de Nadal".

 

La postal guanyadora és la de l'Emma Casaldáliga Candel de l'Escola Ciutat d'Alba FOTO: Cedida

La postal guanyadora és la de l'Emma Casaldáliga Candel de l'Escola Ciutat d'Alba FOTO: Cedida

Les escoles que han participat aquest any:

 1. Àgora
 2. Associació Club Cantarell
 3. Avenç
 4. Catalunya
 5. Ciutat d'Alba
 6. El Pinar
 7. Europa
 8. Gerbert d'Orlhac
 9. Joan Maragall
 10. L'Olivera
 11. La Farga
 12. La Floresta
 13. La Vall
 14. Pins del Vallès
 15. Pureza de Maria
 16. Santa Isabel
 17. Thau
 18. Turó de Can Mates
 19. Viaró
Més informació
 
Comentaris

Destaquem