Sant Cugat, alerta per l'onada de calor

El Servei Meteorològic de Catalunya ha pronosticat 36 graus a la comarca del Vallès Occidental

Aquest divendres arribarem al pic més alt de l'onada de calor que està afectant Sant Cugat els darrers dies. Per aquest motiu l'Ajuntament ha activat la fase d'alerta com a mesura preventiva pels riscos que poden comportar aquestes altes temperatures.

 

Les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya indiquen que la comarca del Vallès Occidental es veurà afectada per perill alt aquest divendres a la tarda, quan es preveuen màximes de 36 graus. Davant aquest augment de temperatura convé extremar les precaucions i seguir  tots els consells i recomanacions per combatre les elevades temperatures.

El consistori santcugatenc aconsella tancar les persianes de les finestres on toca el sol durant el dia i a la nit obrir les finestres de casa per refrescar-la. Al carrer, recomana portar una gorra o un barret, utilitzar roba lleugera (cotó), de colors clars i que no sigui ajustada i procurar caminar per l'ombra, estar sota un para-sol a la platja i descansar en llocs frescos del carrer o en espais tancats que estiguin climatitzats.

 
Comentaris

Destaquem