El TOT Sant Cugat i l'Aula d'Extensió Universitària renoven el conveni de col·laboració

L'entitat, que es va crear el juliol del 2001, té com a objectiu ajudar a enriquir intel·lectualment les persones de més de 55 anys

El TOT Sant Cugat i l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran de Sant Cugat han renovat el seu conveni de col·laboració, aquest dilluns, 2 de desembre. L'acte de signatura ha comptat amb la presència de Laura Grau, directora del TOT Sant Cugat, acompanyada d'Àlex López, i Llibori Casadellà, president de l'associació, amb Josep J. Boix, directiu de l'entitat.

L'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran de Sant Cugat es va crear el juliol del 2001. L'associació té com a objectiu ajudar a enriquir intel·lectualment les persones de més de 55 anys interessades en la cultura i la comunicació social i oberta a tots els nivells socials per construir un futur optimista dins un ambient agradable.

 

Formació permanent

Totes les activitats estan orientades a una formació permanent per assolir una millora de qualitat de vida i per un desenvolupament personal, cultural i social, amb activitats molt diverses com conferències, tallers, seminaris, tertúlies, noves tecnologies i visites i viatges d'extensió cultural. Les matèries giren entorn de temes d'humanitats (història, música, art, cinema, literatura, dret) i ciències aplicades (economia, empresa, geologia, medicina, astronomia...).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem