Sant Cugat celebra el Dia d'Andalusia de la mà del Centro Popular Andaluz

El Centro Popular Andaluz ha organitzat diferents activitats per celebrar el Dia d'Andalusia

El Centre Popular Andaluz de Sant Cugat ja ho té tot a punt per celebrar, un any més, el Dia d'Andalusia amb un munt d'activitats i un objectiu molt marcat: "obrir-se a la ciutat i mostrar orgullosos la cultura andalusa", deia el president de l'entitat, Miguel Jiménez en roda de premsa. "Volem apostar per cultura andalusa, catalana i santcugatenca", afegia. I és que en la celebració del Dia d'Andalusia hi participarà una artista santcugatenca, la soprano Laura Brasó. En aquest sentit, Jiménez destacava el fet que la cultura andalusa s'ha globalitzat i ha afirmat que "la cultura andalusa ja no té una identitat sevillana, sinó internacional".

De fet, Jiménez apuntava que "el CPA està obert a totes les entitats de Sant Cugat", posant com a exemple la col·laboració del Centro Popular Andaluz amb els Castellers de Sant Cugat, l'Aula de So, Fusió o la UESC.

 

Les activitats

La festa organitzada pel CPA es divideix en dos dies. El divendres 28 de febrer, a partir de les 20 h, el teatre de l'entitat acull un acte institucional amb les actuacions de Brasó i de l'Escuela CR, abans que a les 20.30 h es faci el tradicional Vino de Honor.

L'endemà, el dissabte 29, a partir de les 14 h, arriba el torn del plat fort de la celebració: el potaje andaluz, "un clàssic" que és obert a tothom i té un preu de 10 euros (8 euros per als socis de l'entitat). Un potaje que es pairà tot gaudint de l'actuació de guitarra de Mario Herrero, a partir de les 16 h. Un espectacle que, tal com deia el president, "val molt la pena".

 
Cartell del Dia d'Andalusia al CPA

Cartell del Dia d'Andalusia al CPA

 

 

 
 
Comentaris

Destaquem