Sant Cugat dona la benvinguda a Liam, el primer santcugatenc de l'any

Diferents comerços de la ciutat han obsequiat amb regals el primer nadó de l'any a Sant Cugat

Sant Cugat del Vallès ha donat la benvinguda oficial al primer santcugatenc de l'any. Liam Estrada Fernández ha estat el protagonista de la recepció oficial celebrada aquest divendres, 14 de febrer, a la sala de plens de l'Ajuntament.

Liam va néixer el 3 de gener a la Clínica Quirón, va pesar 3 quilos i mesurar 48,5 centímetres d'alçada. Els seus pares són la Laura i el Quim, i el seu germà en Leo, que té 20 mesos. D'aquesta manera, en Liam es convertia en el guanyador del Primer santcugatenc de l'any, una iniciativa de Cugat Mèdia que enguany celebra vint anys, i que està patrocinada pel Grup Catalana Occidente, amb el suport de l'Ajuntament, i la col·laboració d'una desena de comerços arriba enguany a 20 anys.

El TOT Sant Cugat li ha regalat una portada personalitzada. FOTO: C.Caballé

La directora adjunta del TOT, Àgata Guinó, va entregar la portada FOTO: Cinta Caballé 

 

Així, durant l'acte, el nadó i la seva família ha rebut diferents obsequis dels comerços col·laboradors amb la iniciativa, entre ells, una portada personalitzada del TOT Sant Cugat i una subscripció anual al Món Sant Cugat (Totmedia). Catalana Occident l'ha obsequiat amb una pòlissa de 1.500 euros, Cugat.cat un vídeo per als pares i llibres per als infants, Sant Cugat Hotel & Restaurant una nit d'hotel i esmorzar per als pares, un val de compra de 300 euros de Sant Cugat Comerç, vins i caves gentilesa de Vins Noè, un pastís de benvinguda de la Pastisseria Sàbat, un obsequi de Mes Marcs, una sessió per als pares de Mans de Sant, i un val de 50 euros de La Compagnie des Petits.

Elena Vila, tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç, qui ha presidit la sessió, ha volgut felicitar els pares, destacant que "per l'Ajuntament, és un goig tenir un acte com aquest", fent un agraïment als organitzadors i col·laboradors. "Som una gran ciutat, molt diversa i plural, i això ens enorgulleix molt", ha dit, remarcant els reptes que es plantegen pel que fa a emergència climàtica i habitacional, i també parlant en termes d'infància.

Recepció oficial del primer santcugatenc de l'any. FOTO: C.Caballé

Recepció oficial del primer santcugatenc de l'any. FOTO: C.Caballé

Per la seva banda, Mònica Lablanca, directora Cugat Media, ha subratllat que aquest "és l'acte més maco de tots els que fem des de Cugat Media, i començar l'any amb aquesta noti és emocionant", assenyalant que l'objectiu és seguir amb aquesta iniciativa, ja que suposa "apostar per la joventut, per la infància".

Els pares de la criatura, Laura i Quim, han volgut agrair els regals rebuts. "Va ser una sorpresa per nosaltres, no esperàvem que ens toques això", ha afirmat Estrada.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem