Sant Cugat 'neda per l'esclerosi' per recaptar fons per a la malaltia

A causa la Covid-19, s'ha substituït el tradicional salt multitudinari d'aquesta iniciativa que arriba a la seva 28a edició

Un any més, Sant Cugat s'ha mostrat compromesa i solidària en la lluita contra l'esclerosi múltiple i, durant el diumenge 11 de juliol, ha recaptat fons per a la malaltia. Enguany, la iniciativa, a càrrec de la Fundació Esclerosi Múltiple i que se celebra arreu de 150 piscines de tot Catalunya, ha arribat a la seva 28a edició amb el Neda per l'esclerosi.

Així doncs, el Complex Aquàtic Parc Central i la Piscina Municipal La Floresta han estat l'escenari del Neda per l'esclerosi, que igual que l'edició passada, no ha pogut acollir el tradicional salt multitudinari a causa de la Covid-19. És per això, que s'han habilitat diferents carrils a les piscines perquè la gent pugui nedar per sumar metres per la causa, a més de poder fer una donació.

A més, durant aquesta 28a edició del Neda per l'esclerosi han participat la regidora de Ciutadania de l'Ajuntament, Gemma Aristoy (ERC Sant Cugat), i el regidor d'Esports, Francesc Carol (ERC Sant Cugat), els quals també han sumat metres per la causa.

 
 
Comentaris

Destaquem