Sant Cugat, protagonista del programa de TV3 'Gent de mercats i comerços'

Un episodi del programa, dirigit per la santcugatenca Tana Collados, està gravat al mercat de Torreblanca

Sant Cugat és protagonista de la nova temporada del programa de TV3 "Gent de mercats i comerços", en concret un episodi ha estat gravat al mercat municipal de Torreblanca. D'aquesta manera, el programa té doble segell santcugatenc, ja que també està dirigit per la periodista santcugatenca Tana Collados. Actualment s'està rodant la segona temporada d'aquest programa i l'emissió del capítol gravat a la nostra ciutat no té data marcada (pròximament informarem).

 

 

 

La docusèrie, que consta de sis capítols va començar descobrint el Mercat de la Carn de Vilafranca del Penedès, i el de Santa Caterina i el Clot de Barcelona. També visitarà el mercat de Santa Eulàlia de l’Hospitalet de Llobregat, i el del Ninot i de Sarrià de Barcelona. En un altre programa, mostrarà els mercats d’Olot, de Roses i la Llagosta. Hi haurà un capítol dedicat als mercats de Salt, de Sant Cugat del Vallès, i de les Corts i la Guineueta de Barcelona. La docusèrie mostrarà el dia a dia dels Encants de Barcelona i dels mercats de Palafrugell i Santa Coloma de Gramenet. I també anirà a passejar pels mercats de la Boqueria i Sant Andreu de Barcelona, pel Mercat del Lleó de Girona i pel de Badia del Vallès. El programa també visitarà comerços emblemàtics dels eixos comercials dels barris visitats, com pastisseries o bodegues que segueixen amb la mateixa activitat que fa cent anys, o d’altres amb menys història però igualment arrelats a l’entorn. També es coneixeran restaurants de tots els nivells, ara necessàriament abocats al menjar per emportar-se i al repartiment a domicili.

“Gent de mercats i comerços” està dirigida per la periodista de TV3 Tana Collados, especialista en gastronomia dels Serveis Informatius, que ha treballat temes d’alimentació i cuina en diversos formats televisius, com els programes “30 minuts” i “Cuines”. La realització de la docusèrie és de Tània Crosas i, la producció executiva, de Xavier Atance

El programa és una producció de TV3 amb la col·laboració de Benecé Produccions, amb el suport de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona i la Diputació de Girona, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i Prodeca, l’Agència de Residus de Catalunya i l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

 
Comentaris

Destaquem