contingut promocionat
HUGC L

 

Si encara no has votat la millor foto del TOT Fotoportada 2021, fes-ho ara!

La votació, oberta a tothom, es podrà fer fins al pròxim diumenge 24 d'octubre

Aquest any i com a novetat qui ho vulgui podrà votar la foto que més agradi del TOT Fotoportada Hospital Universitari General de Catalunya. La votació ja es pot fer a través de la web del TOT Fotoportada per seleccionar les imatges escollides pel jurat del TOT Fotoportada, una selecció de les més de 1.200 fotografies que han participat en aquesta edició. La votació, oberta a tothom, es podrà fer fins al pròxim diumenge 24 d'octubre. 

El guanyador o guanyadora de la votació popular podrà aconseguir algun dels diversos premis valorats en uns 8.000 € entre sopars, nits en hotels i spas, massatges o subscripcions a clubs esportius, tallers, xecs de compra per a botigues, equips informàtics, ulleres...  L'entrega dels premis es farà a través d'un acte el dimarts 26 d'octubre a les 19.00 hores a la plaça de Barcelona, moment en què s'inaugurarà l'exposició a les diferents places.

Totes les imatges presentades s'aniran publicant al web del TOT, i s'exposaran a les 4 places repartides per la ciutat a partir del 26 d'octubre: Plaça d'Octavià, plaça de Lluís Millet, Can Quitèria i plaça Barcelona. A més, algunes de les guanyadores es reproduiran a la portada del TOT.

 

'No diguis blat...' - feta a Sant Cugat. FOTO: @l.angelot

'Swimming pool' - feta a Sant Cugat. FOTO: Pepe Clemente

'El món cap per avall' - feta a Cala Es Bot, Menorca. FOTO: ulldepeix360

Another year, same place. Feta a Tossa de Mar. FOTO: @adrianamv89

 

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem