Sorteig de tres àpats dobles a LABARRACugat!

Participa en aquest sorteig i guanya un dinar o sopar per a dues persones al restaurant santcugatenc

El TOT Sant Cugat sorteja tres dinars o sopars al restaurant LABARRACugat per a dues persones i de dilluns a dimecres. Per poder gaudir dels plats d'aquest restaurant de la plaça dels Quatre Cantons, només t'hauràs d'apropar a l'estand que el TOT instal·larà durant La Botiga al Carrer, el dissabte 30 de juny, i que se situarà al carrer de Valldoreix, just davant de l'escola bressol La Magnòlia, i participar en aquest sorteig


A banda del sorteig, els lectors que s'acostin fins a la parada del TOT podran descobrir la darrera edició del monogràfic Món Sant Cugat, i a més de comprar aquest últim número, podran adquirir els anteriors en una promoció.

A la parada també seran obsequiats amb les gorres i els globus del TOT Sant Cugat.

La nova edició de Món Sant Cugat tracta les entitats culturals locals

La parada se situara al carrer de Valldoreix FOTO: Lali Puig

Durant l'acte de presentació es podrà adquirir, per un preu de 8 €, l'edició número 5 d'El Món Sant Cugat, que patrocina la Diputació de Barcelona. En aquesta ocasió la revista especialitzada se centra en les entitats culturals de Sant Cugat. Per aquest motiu la portada d'aquest número surten representants d'algunes de les entitats culturals locals. 

A més et podràs subscriure a les dues edicions anuals d'El Món per 15 € subscripció i comprar el pac amb les quatre primeres edicions d'El Món per 25 €.


El Món Sant Cugat, és el monogràfic col·lacionable del TOT Sant Cugat. Amb dues edicions a l'any, al juny i al gener, la revista està dissenyada amb un format atractiu i de qualitat, dirigida a un públic que vol descobrir, aprofundir i entendre la realitat més propera. Amb continguts divulgatius sobre l'actualitat i el patrimoni històric, cultural, social, econòmic i humà santcugatenc. Fins ara s'han editat tres números que es poden adquirir al web del Món Sant Cugat.

Imatge de l'edició número 5 del Món Sant Cugat FOTO: Cedida
 
Comentaris

Destaquem