[SORTEIG TANCAT] Guanya gratis una entrada doble per gaudir del Triple de Beethoven!

Els tres grans concerts interpretats per l'Orquestra Simfònica Sant Cugat

El TOT Sant Cugat, conjuntament amb el Teatre-Auditori, sortegen una entrada doble per gaudir del 'Triple Concert' de Beethoven, per l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, a la sala santcugatenca. L'actuació es produirà el proper diumenge 29 de setembre a les 19 h. Si hi vols participar, l'únic que ha de fer és emplenar el formulari que trobaràs més a vall. Molta sort!

 

Aquest concert està dedicat a les grans obres de Beethoven, Elgar i Vaughan Williams per a solistes i orquestra. L'Orquestra Simfònica Sant Cugat és l'encarregada d'oferir-te una experiència musical inoblidable que et transportarà a un univers de colors i sensacions.

 

El 'Triple Concert' és l'únic que el compositor alemany va escriure per a més d'un instrument solista, una de les obres més recurrents a les grans sales de concert. La 'Introducció i Allegro' d’Elgar és una obra poètica plena d’energia i d’emoció feta per a instruments de corda mentre que 'Scherzo alla marcia' de Vaughan Williams et porta l'estètica més contemporània a través dels instruments de vent.

 

Si no veus bé el formulari, fes clic aquí.

 
Comentaris

Destaquem