Suport del Sindicat de Llogateres a la reivindicació #NoVullMarxar

Després de la destrossa que ha patit el mural #NoVullMarxar, el Sindicat de Llogateres s'ha reunit per reconstruir de nou el mural fotogràfic

El Sindicat de Llogateres de Sant Cugat ha mostrat el seu suport a la reivindicació del mural fotogràfic de Ramón Ferreira #NoVullMarxar, un mural que denuncia el difícil accés a l'habitatge a Sant Cugat i que ha estat destrossat, la matinada del divendres 2 juliol. És per això, que des de l'entitat santcugatenca han organitzat una concentració per poder reenganxar tots aquells trossos i seguir amb la lluita contra "aquells estaments que vulneren el dret a l'habitatge".

Més info: Destrossat, de nou, el mural #NoVullMarxar

Així ho ha explicat Mariona Sòria, membre del Sindicat de Llogateres de Sant Cugat: "La destrossa ha sigut un acte vandàlic que té molt a veure amb la incomoditat que genera a Sant Cugat el fet de posar llum sobre un problema com l'habitatge, i és que incomoda molt que existeixi un moviment que defensi el dret a l'habitatge i que assenyali els incompliments en la Llei de Regulació del Lloguer. Nosaltres seguirem assenyalant amb el dit totes aquelles immobiliàries i tots aquells propietaris que estant vulnerat el dret a l'habitatge i atemptin contra els drets humans a la ciutat".

Amb tot, una desena de santcugatencs s'ha reunit en el pont de Manel Farrés per poder reconstruir el mural fotogràfic de l'autor Ramón Ferreira, el qual s'ha acostat als presents i els ha agraït aquest acte.

 
 
Comentaris

Destaquem