contingut promocionat

logo aproperties
 

Com ha beneficiat la tecnologia al sector immobiliari?

Algun d'aquestes avantatges és el Big Data, internet i la intel·ligència artificial

La tecnologia ha canviat completament la manera de treballar del sector immobiliari a Aproperties. Dins d'un sector que en més de quaranta anys no havia patit cap canviat, com l'ha afectat aquest nou panorama?

  1. El Big Data a grans trets s'encarrega d'agrupar una enorme quantitat de dades i ordenar-les. Això ha ajudat a fer que els inversors o compradors puguin comparar entre les seves opcions i prendre decisions abans de fer l'acte de compra.
  2. La combinació entre la intel·ligència artificial i el Big Data han revolucionat el sector. La internet de les coses avui en dia permet personalitzar els habitatges. Aquest és capaç d'adaptar-se als moviments i necessitats de tots els seus inquilins gràcies a sensors, wifi, satèl·lits o bandes de baixa freqüència.
  3. Actualment és possible accedir a un habitatge des d'una pantalla. Poder veure una casa o un pis a partir de fotografies o vídeos, o  l'ús de la geolocalització per trobar un habitatge en una zona determinada. Són factors que faciliten l'entrada al mercat i agilitzen els processos de compra.

La tecnologia ha entrat al món immobiliari per quedar-se. Actualment permet escurçar els temps de compra, valorar abans de prendre decisions ben contrastades i poder accedir a moltes més ofertes que abans no es contemplaven per desconeixement.

Interior de l'oficina d'aProperties a Sant Cugat FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem