Tres detinguts per un robatori en un domicili de Sant Cugat

Mossos d'Esquadra i Policia Local van detenir 3 persones per presumpte robatori amb força a un domicili, amb grau de temptativa

Mossos d'Esquadra i Policia Local van detenir tres persones, dos de 44 anys i una de 29, veïns de Sabadell, l'Hospitalet de Llobregat i Barcelona, per un presumpte robatori amb força amb grau de temptativa, el passat 19 de març a Sant Cugat. La detenció es va produir al voltant de les 21:30 h, quan una dotació de paisà que realitzava un dispositiu de prevenció de robatoris a domicilis a la zona del centre, va localitzar un home que circulava amb un vehicle per la zona de Valldoreix, el propietari del qual, tenia nombrosos antecedents per robatoris amb força a domicilis.

Els agents van iniciar un seguiment discret del vehicle fins que es va aturar davant una casa situada al carrer de Vila i van veure com en aquell moment dos homes surten del pati d’una casa saltant el mur perimetral i pujaven dalt del vehicle. Els agents juntament amb patrulles uniformades de Mossos i Policia Local de Sant Cugat van interceptar el vehicle i van identificar els ocupants. En l’escorcoll del vehicle es va trobar un tornavís de grans dimensions, uns guants de treball i una pota de cabra, estris susceptibles de ser utilitzats per cometre robatoris amb força a domicilis i cinc telèfons mòbils, motiu pel qual se’ls va detenir.

El dia 21 els detinguts van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Rubí, el qual va decretar la llibertat amb càrrecs per a dos d’ells. Es dona la circumstància que el tercer ja tenia vigent una ordre judicial europea de detenció i va ingressar a presó.

 

 

 
Comentaris

Destaquem