contingut promocionat

 

logo cano & pujol

Troba la teva nova casa amb aquesta agència

Cano&Pujol disposa d'una variada borsa de cases que s'adapten a totes les necessitats

Sant Cugat és una ciutat perfecta per viure-hi per la gran quantitat de zones verdes, les bones comunicacions i la seva vida sociocultural. Si estàs buscant una casa o un pis a la ciutat per viure-hi, l'agència immobiliària Cano & Pujol et pot ajudar amb la seva cartera d'habitatges.

L'agència, amb més de 15 anys d'experiència en el sector de la compravenda i lloguer d'habitatges, treballa per ajudar als compradors a trobar aquella casa que més s'adapti a les seves necessitats i gustos personals. L'equip d'agents de la immobiliària t'oferirà totes les comoditats a l'hora de concertar la cita per veure les cases i et permetran utilitzar una eina exclusiva de Cano & Pujol, el Tour Matterpord 3D. Aquesta plataforma et permetrà veure en realitat virtual les cases que ofereix Cano & Pujol sense haver de moure't de les seves oficines ubicades a la plaça d'Ausiàs March, al davant de l'estació de Ferrocarrils de Mira-sol.

Cano & Pujol, a més, disposa d'un servei d'alertes personalitzades, el qual t'avisarà un cop Cano & Pujol tingui una nova casa a la seva borsa que s'adapti a les teves necessitats. Contacta amb el seu equip de professionals i descobreix que poden fer per ajudar-te a trobar la teva nova casa.

Oficina 1

 
Comentaris

Destaquem