Últim dia del Gran Recapte, marcat enguany per la pandèmia

La 12a edició del Gran Recapte es fa amb donacions monetàries a causa de la pandèmia

Els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya impulsen la 12a edició del Gran Recapte que, enguany, arriba molt marcada per la pandèmia de la Covid-19. El Gran Recapte 2020 encara el seu últim dia, el dissabte, 21 de novembre. 

 

Té format digital, i és que les compres solidàries s'hauran se substitueixen per donacions monetàries, adreçades en exclusivitat a comprar aliments.

El canal de donació serà la web pròpia dels Bancs dels Aliments. Els fons aconseguits es destinaran a la compra i distribució d’aliments. Aquest any s’incorpora també el canal de pagament Bizum que amb el Codi 33596 pretén agilitzar les donacions des del mòbil i arribar a un públic més ampli.

Donacions presencials

La campanya del Gran Recapte s'ha fet al llarg de la setmana del 16 de novembre i fins al dissabte 21 en els principals supermercats, serà el mateix personal qui convidin a la ciutadania a fer donacions a l’hora de pagar a caixa, mitjançant  un Codi Gran Recapte que s’oferirà al donant. El dissabte 21 de novembre, es reforcen aquests supermercats amb la presència de voluntariat, que explicarà la importància de seguir col·laborant en el Gran Recapte.

 
Comentaris

Destaquem