contingut promocionat
HUGC L

 

Últimes hores per participar en el TOT Fotoportada!

Recorda que pots participar en el TOT Fotoportada 2021 fins aquest dimarts 21 de setembre

El termini per participar en el TOT Fotoportada Hospital Universitari General de Catalunya, arriba a la seva fi. Si vols participar en aquest concurs, ho podràs fer fins aquest dimarts 21 de setembre a les 00.00 h. A més de veure les teves imatges exposades, si participes podràs aconseguir algun dels diversos premis que es lliuraran entre els participants i valorats en més de 8.000 € entre sopars, nits en hotels i spas, massatges o subscripcions a clubs esportius, tallers, xecs de compra per a botigues, equips informàtics, ulleres...

Com cada any podràs participar fins al 21 de setembre omplint el formulari de la web www.totfotoportada.cat (on també podeu consultar les bases), o a través d'Instagram amb l'etiqueta #totfotoportada2021.

Cada participant podrà concursar amb un màxim de dues imatges i es premiaran les 20 millors fotografies. L'entrega dels premis es faran el dimarts 26 d'octubre a les 19.30 hores a la plaça de Barcelona, moment en què s'inaugurarà l'exposició, repartida entre la plaça de Barcelona i les de Lluís Millet, Octavià i Can Quitèria.

'No diguis blat...' - feta a Sant Cugat. FOTO: @l.angelot

'Swimming pool' - feta a Sant Cugat. FOTO: Pepe Clemente

'El món cap per avall' - feta a Cala Es Bot, Menorca. FOTO: ulldepeix360

Another year, same place. Feta a Tossa de Mar. FOTO: @adrianamv89

Bases del concurs TOTFotoportada 2021

PERÍODE DE PARTICIPACIÓ

El període de participació serà des del 21 de juny al 21 de setembre de 2021. Totes les fotos participants han de ser realitzades durant l’estiu del 2021, és a dir, entre el 21 de juny i el 21 de setembre, ambdós inclosos. Les fotos participants s’hauran d’entregar a través d’aquest formulari o via Instagram.

Es poden presentar un màxim de 2 fotografies en total per participant, sigui a través d'Instagram o formulari de la web. Això vol dir que com a màxim seran: o 2 fotos per Instagram o 2 fotos per formulari web o una Instagram i una formulari web. No s’acceptaran fotos presentades per correu electrònic o per cap altre via alternativa.

INSTAGRAM

Les fotos es poden presentar a través d’aquesta xarxa social incorporant el hashtag #totfotoportada2021 a la descripció de la imatge, mai en els comentaris. A més de l’etiqueta, s’haurà de posar el títol de la fotografia i l’indret des d’on s’ha fet la imatge. Perquè la participació sigui vàlida, cal que el compte segueixi l’Instagram @totsantcugat i que s’hagi penjat la imatge entre el 21 de juny i el 21 de setembre de 2021. Només entraran a concurs les dues primeres fotografies de cada perfil personal.

FORMAT

Les fotos es poden fer amb càmeres o amb qualsevol dispositiu mòbil. El jurat no valorarà totes aquelles fotos que hagin tingut un excés de retoc (a excepció de les presentades per Instagram). El format de les imatges haurà de ser horitzontal amb un mínim de resolució i qualitat perquè les guanyadores, com és habitual, es publicaran a la portada del TOT Sant Cugat. No s’acceptaran les fotografies amb marques d’aigua ni logotips.

EL JURAT

El jurat del certamen, format per professionals santcugatencs de la fotografia, es reunirà el mes d’octubre per decidir els guanyadors. La selecció es farà en una tria cega, el jurat no coneixerà l’autoria de les fotografies participants.

LLIURAMENT DE PREMIS

L’acte de lliurament de premis i la inauguració de l’exposició de totes les fotos presentades al concurs està prevista pel dimarts 26 d’octubre a la plaça de Barcelona (Sant Cugat), dia en què es faran públiques les imatges guanyadores. Aquest esdeveniment queda pendent de confirmació en funció de l’estat en el que ens trobem de la pandèmia pel Covid 19. Les fotos guanyadores del 2021 es publicaran a l’edició del TOT paper i web. Algunes de les guanyadores es publicaran a la portada. S’entregaran premis a les 20 millors fotografies rebudes.

CONDICIONS

Els participants autoritzen expressament el TOT Sant Cugat perquè pugui reproduir, distribuir i comunicar públicament quan ho consideri oportú, en qualsevol mitjà, les obres fotogràfiques presentades al concurs. Els participants es responsabilitzen davant del TOT Sant Cugat de totes les qüestions que es puguin derivar de la utilització o divulgació de les seves fotografies i/o de qualsevol mena de reaccions, reclamacions o conflictes i, en particular, i no de manera exhaustiva, d’aquelles relatives a la infracció en els drets de la propietat intel·lectual.

El jurat es reserva el dret a descartar fotografies que no compleixin els requisits.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem