Últims dies per inscriure's al Concurs de Pessebres de Nadal a Sant Cugat

L'Ateneu Santcugatenc va recuperar el 2013 aquest concurs històric

L’any 2013 l’Ateneu va recuperar el concurs de pessebres que històricament havia organitzat l’entitat, i des de llavors cada any ha anat creixent la participació fins arribar als més de 30 pessebres inscrits dels últims anys. El passat 23 d’octubre es van obrir les inscripcions per participar en aquesta edició, i es mantindran obertes fins el 15 de desembre.

Sixí, el concurs convida a participar a tots el veïnat del municipi i s’hi podran presentar tot tipus de pessebres, classificats en cinc categories: popular, artístic, innovador, infantil i de col·lectiu. Es tindrà en compte l’originalitat, l’elaboració i el valor artístic. Podeu consultar els materials i tècniques de cada categoria a les bases del concurs a la web de l’Ateneu.

Enguany, a diferència de l’any passat, el concurs recupera les visites presencials del jurat, però qui no vulgui que el jurat passi pel domicili podrà participar a la nova categoria Digital, enviant les fotografies o un vídeo. A banda de l apassejada del jurat, també es farà el ja tradicional recorregut obert a tothom, amb l’acompanyament musical de l’Escola de Música Tradicional de Sant Cugat i l’Escola de música Fusió pels pessebres que participen al concurs. La sortida es farà des de la plaça de Barcelona els dies 27, 28 i 29 de desembre, a les 18 h.

L’acte d’entrega de premis tindrà lloc el dijous 29 de desembre a les 19 h a l’Ateneu, amb una xocolatada per a tothom. L'acte està patrocinat per Pastisseria Sàbat, Vins Noé, Òmnium Cultural i el mateix Ateneu.

Segueix Nadal amb el TOT Sant Cugat

Com cada any, el TOT Sant Cugat fa un seguiment exhaustiu de l'actualitat santcugatenca. Podeu seguir l'actualitat de Nadal al canal especial del TOT, amb les millors fotografies dels actes, els vídeos i totes les activitats. A més, podeu seguir el TOT per les xarxes socials Twitter, Facebook, Instagram i per primer cop també explicarem Nadal a través de TikTok. Les etiquetes específiques del TOT per on ens podeu seguir el TOT és #TOTNadal i les genèriques #Nadalstc i #tornanadal.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem