La Universitat Autònoma obre un punt de vacunació sense cita prèvia

L'objectiu és augmentar el percentatge de població universitària vacunada per tal de garantir la màxima presencialitat

Coincidint amb l'inici del curs universitari, el pròxim 8 de setembre el Departament de Salut obrirà un punt de vacunació sense cita a la Universitat Autònoma de Barcelona. Estarà ubicat al centre neuràlgic del campus, en una sala annexa al cinema de la Plaça Cívica, i obrirà de dilluns a divendres. En aquest punt hi podran accedir sense cita prèvia totes aquelles persones que no hagin rebut cap vacuna, o bé que estiguin pendents d'una segona dosi. També estarà obert a la població que visqui a la zona. La iniciativa té com a objectiu augmentar el percentatge de la població universitària vacunada.

 

En aquest sentit, Salut ha recordat que la implicació d'aquesta franja d'edat "és fonamental" per tal d'arribar a la immunitat de grup, minimitzar els efectes de la pandèmia i iniciar el curs acadèmic amb més seguretat. Cal recordar, que el CAP de Valldoreix també ofereix la possibilitat de vacunar-se sense cita prèvia fins al 10 de setembre.

Dels 20 als 29 anys és una de les franges d'edat amb un percentatge de vacunació més baix. Un 58,6% dels santcugatencs d'aquesta edat tenen la pauta completa.

 
Comentaris

Destaquem