Les vacunes contra la COVID-19 es posaran només a les residències

Miquel Sàmper alerta a la gent gran que no facin cas si reben una trucada per ser vacunats a domicili, ja que es tracta d'una estratègia per robar

Catalunya ha iniciat, el diumenge 27 de desembre, la campanya de vacunació contra la COVID-19, una campanya que segons ha assenyalat el conseller d'Interior, Miquel Sàmper, a RAC1, només es realitzarà en residències. 

L'avís del conseller ve lligat al primer cas d'estafa de la vacuna contra la COVID-19 a Barcelona, amb el pretext d'entrar a robar a casa de persones vulnerables que viuen soles. Amb això, Sàmper ha demanat a la ciutadania que no faci cas d'aquesta mena de trucades i, a ser possible, que es guardi el número de telèfon i s'enregistri la conversa per denunciar-ho a la policia.

En aquesta primera fase de la campanya de vacunació es preveu immunitzar a gent gran resident i treballadors de 1.408 residències de tota Catalunya. Amb tot, es calcula que hi haurà unes 104.000 persones que es podran beneficiar de la vacuna en aquesta primera fase.

 
 
Comentaris

Destaquem