Valldoreix destina 2.000 euros a l'Asociación Anita de lluita contra el càncer infantil

Els diners es destinaran a l'atenció de pacients d'oncologia que necessiten cures pal·liatives

L'EMD de Valldoreix ha entregat 2.000 euros a l'Asociación Anita, una entitat solidària que ajuda a la investigació i desenvolupament de tractaments contra els tumors germinals malignes en nens i adolescents.

 

Els diners seran íntegrament per col·laborar amb l’Obra Social Sant Joan de Déu i Hospital Sant Joan de Déu i serviran donar suport a la unitat de cures pal·liatives. Concretament, els 2.000 es destinaran a l’atenció dels pacients d’oncologia que necessitin cures pal·liatives i també a les seves famílies.

Aquesta atenció es fa d’una manera integral, oferint-los un suport físic, social, emocional i espiritual, amb una disponibilitat de 24 hores, 365 dies l’any, tant al mateix hospital com als seus domicilis.

Asociación Anita

L’Asociación Anita la van fundar els pares d’Ana Sanchiz Amado per recordar i retre homenatge a la seva filla petita, una nena de poc més de 3 anys que no va poder superar un càncer de cèl·lules germinals i que va rebre tractament oncològic i de cures pal·liatives a l’Hospital Sant Joan de Déu.

 

 
Comentaris

Destaquem