Valldoreix mostra la seva cara més solidària en la Milla de Valldoreix

Els organitzadors de la Milla Solidària de Valldoreix han recaptat 120 joguines per a la Creu Roja Joventut

La 5a edició de la Milla Solidària de Valldoreix, tot i no disputar la seva tradicional cursa, ha recaptat més de 120 joguines solidàries aniran destinades a Creu Roja Joventut i a la seva campanya Els seus drets en joc per a tots aquells infants que més ho necessitin.

Així doncs, i a causa de la COVID-19, la cursa de la 5a Milla Solidària de Valldoreix es va haver de suspendre. Tanmateix, els organitzadors van decidir mantenir la recollida solidària per "intentar ajudar a la gent que més ho necessiti" tal com ha assenyalat Bernat Gisbert, vocal d'Esports de l'EMD de Valldoreix.

A més, segons ha explicat Gisbert, des de l'organització "fem molt bona valoració. L'any passat vam recollir unes 200 joguines i, tenint en compte les restriccions de mobilitat i que no s'ha disputat la cursa, 120 ens sembla una bona xifra".

Amb tot, l'EMD de Valldoreix, el Complex Esportiu de Valldoreix i l'Institut Arnau Cadell han estat els llocs de recollida, entre el dimecres 16 de desembre i el dilluns 11 de gener, d'aquestes joguines solidàries, unes joguines que Creu Roja Joventut s'encarregarà de repartir.

 
 
Comentaris

Destaquem