Valldoreix reclama un confinament més estricte

Les administracions locals demanen un confinament més estricte i suport al teixit empresarial i comercial

L'EMD de Valldoreix s'ha sumat al Manifest dels ens locals davant la crisi del coronavirus en què es demana un confinament més estricte per frenar l'expansió del virus. "Cal que tothomes quedi a casa seva amb l’excepció només d’aquelles persones que treballen enserveis establerts com a essencials. Només amb aquest confinament efectiu, podrem frenar la propagació d’aquesta pandèmia", exposa el document, al que també s'hi va sumar l'Ajuntament de Sant Cugat.

[r:1[

 

Des del món local es demana a les administracions superiors que les mesures a curt termini tinguin com a prioritat la salut de les persones i l'adequació de les infraestructures sanitàries perquè els professionals puguin desenvolupar la seva tasca amb garanties. El president de l'EMD, Josep Puig, ha signat el decret per sumar-se al manifest dels ajuntaments.

A més, el manifest al que s'ha sumat Valldoreix demana "legislar per crear les condicions idònies per aquè els autònoms, les petites i mitjanes empreses i, en general, el teixit productiu del nostre país pugui tenir un horitzó de recuperació ràpida amb els menors costos possibles per tornar a la normalitat quan abans millor. No podem permetre que algunes empreses i comerços no tornin a obrir".

 

Llegeix el manifest.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat

Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.

  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Sant Cugat i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic
  • També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.
  • I cada divendres als carrers de Sant Cugat en format paper.
Més informació
 
Comentaris

Destaquem