Valldoreix rep 470 mascaretes, 600 guants i 40 granotes de protecció

L'EMD de Valldoreix també va rebre kits de detecció ràpida de coronavirus

L'EMD de Valldoreix ha rebut material de protecció sanitari de la Diputació de Barcelona per poder equipar els serveis essencials com la Brigada Municipal i l’Agent Cívic de Valldoreix davant la pandèmia del coronavirus. 450 mascaretes d’un sol ús, 10 ulleres protectores, 12 envasos de 500ml de gel hidroalcohòlic, 600 guants de vinil, 20 mascaretes FFP2 i 40 granotes de protecció és l'equipament que ha arribat a la vila.

"Amb aquest material rebut els treballadors podran seguir desenvolupant les seves tasques al carrer en condicions de màxima seguretat i evitant el contagi de coronavirus", destaquen des de l'administració valldoreixenca.

Més info: Una empresa dona a Valldoreix 400 litres de sabó desinfectant i gel de mans

 

El material lliurat a l’EMD de Valldoreix forma part d’una partida adquirida per l’ens supramunicipal a la Xina en que han arribat 200.000 guants, 200.000 mascaretes de protecció, 10.000 granotes i 1.000 ulleres, amb el corresponent certificat de garantia.

Test de detecció ràpid

Aquests Equips de Protecció Individuals rebuts a l’EMD de Valldoreix se sumen a l’entrega la setmana passada d’una partida de 25 kits de detecció ràpida de la COVID-19, també aportats per la Diputació de Barcelona. Els tests estan destinats a la gestió i prevenció de riscos entre el col·lectiu de treballadors dels serveis essencials i es van lliurar als responsables del CAP de La Mina, centre mèdic de referència dels casos de Covid-19 a Sant Cugat.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat

 

Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.

Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.

  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Sant Cugat i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic
  • També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.
  • I cada divendres als carrers de Sant Cugat en format paper
Més informació
 
 
Comentaris

Destaquem