contingut promocionat
logo cano & pujol

 

 

Vendre la teva llar és molt més fàcil i ràpid gràcies a les noves tecnologies

Si la llar dels teus somnis està allà fora, Cano&Pujol la trobarà

L’arribada de la COVID-19 ha trontollat les nostres vides. Sense voler, han hagut de posposar projectes i il·lusions. Per exemple, moltes famílies van ajornar la venda de la seva llar per por que aquesta no pogués ser venuda a causa de les restriccions.

banner Cano & Pujol

 

Per sort, a Cano&Pujol, líders en la venda d’habitatges al Vallès, posen en marxa tota la maquinària necessària per vendre casa teva, fins i tot en època COVID.

Compten amb experts en decoració i fotògrafs professionals per prendre les millors instantànies de casa teva. Preparen Tours 360º virtuals perquè els futurs compradors puguin veure casa teva allà on es trobin. Treballen amb els principals portals immobiliaris per garantir que els habitatges es troben ben posicionats. Així mateix, preparen estratègies de màrqueting adaptades i personalitzades a cada immoble.

A més, t’ofereixen tota una sèrie de serveis que t’ajudaran durant tot el procés: tramitació de la cèdula d’habitabilitat i del certificat energètic; assessorament jurídic i financer per poder prendre les millors decisions, auditoria immobiliària i, si estàs pensant a comprar-ne una de nova, et porten de safari immobiliari. Si la llar dels teus somnis està allà fora, Cano&Pujol la trobarà.

Oficina 1

 
Comentaris

Destaquem