contingut promocionat

 

logo marge studio

Vols generar la teva pròpia energia de forma sostenible?

Sovint la gent pensa que és molt difícil i car instal·lar les plaques. Desmuntem els mites

Les plaques fotovoltaiques són una de les solucions més esteses per generar energia verda. Gràcies a la llum del sol, pots estalviar en la teva factura energètica sense perjudicar el medi ambient. Tot i els avantatges que té aquesta energia, molta gent sent una certa por a l'hora d'instal·lar-ne plaques, sobretot per desconeixement. En aquest article, gràcies a l'ajuda de Marge Studio, et resoldrem aquests dubtes:

  • Deixa de pagar les factures gràcies a l'energia generada. Ens trobem en una èpica de transició energètica on el model de pagar per l'energia consumida té els dies comptats.
  • L'autoconsum és legal. Molta gent té molts dubtes per la desinformació i les traves administratives que hi havia fins fa poc. Amb les darreres modificacions legislatives, ara és més fàcil que mai instal·lar unes plaques fotovoltaiques.
  • És molt més econòmic del que penses. L'evolució de la tecnologia i les tendències del mercat han fet que moltes energètiques ofereixin ja la seva instal·lació i manteniment en una factura única molt reduïda. Aquesta factura garanteix el manteniment necessari i el possible consum energètic que hàgim de fer en cas que no en produïm suficient.
  • Fes que el teu habitatge sigui molt més sostenible. A Marge Studio, a través de LIGNABCN, aposten per unes construccions ecològiques i sostenibles on, a banda de tenir una demanda energètica mínima, la producció d'energia solar fa que tinguin totes les comoditats de calefacció, climatització i aigua calenta sanitària amb zero emissions de CO₂.

Vés a Marge Studio a veure-les i mira tota la informació sobre aquestes mesures al blog de Marge Studio.

 

 
Comentaris

Destaquem