contingut promocionat
HUGC L

 

Vota la millor foto del TOT Fotoportada 2021

La votació, oberta a tothom, es podrà fer fins al pròxim diumenge 24 d'octubre

El TOT Fotoportada Hospital Universitari General de Catalunya estrena aquest any la possibilitat de votar aquella fotografia participant que més t'agradi. A través de la web del TOT Fotoportada es podrà votar entre totes les imatges preseleccionades pel jurat del TOT Fotoportada. I és que enguany han participat més de 1.200 fotografies. La votació, oberta a tothom, es podrà fer fins al pròxim diumenge 24 d'octubre. 

El guanyador o guanyadora de la votació popular podrà aconseguir algun dels diversos premis valorats en uns 8.000 € entre sopars, nits en hotels i spas, massatges o subscripcions a clubs esportius, tallers, xecs de compra per a botigues, equips informàtics, ulleres...  L'entrega dels premis es farà a través d'un acte el dimarts 26 d'octubre a les 19.00 hores a la plaça de Barcelona, moment en què s'inaugurarà l'exposició a les diferents places.

Com cada any, totes les imatges presentades s'aniran publicant al web del TOT, i s'exposaran a les 4 places repartides per la ciutat a partir del 26 d'octubre: Plaça d'Octavià, plaça de Lluís Millet, Can Quitèria i plaça Barcelona. Algunes de les guanyadores es reproduiran a la portada del TOT.

 

'No diguis blat...' - feta a Sant Cugat. FOTO: @l.angelot

'Swimming pool' - feta a Sant Cugat. FOTO: Pepe Clemente

'El món cap per avall' - feta a Cala Es Bot, Menorca. FOTO: ulldepeix360

Another year, same place. Feta a Tossa de Mar. FOTO: @adrianamv89

 

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem