Més de 400 signatures contra Ragull Centre

La Plataforma Aturem Ragull Centre s'oposa a l'alçada dels edificis, a un nou supermercat i fer habitatges en un polígon industrial

La Plataforma Aturem Ragull Centre ha recollit més de 400 signatures contra el projecte presentat per l’Ajuntament de Sant Cugat. La campanya de recollida de suports s’allargarà fins al 15 de juny entre els veïnts i comerciants del barri de Sant Francesc-Monestir.

El col·lectiu denuncia diferents aspectes del projecte, com l’alçada prevista d’onze pisos, la construcció d’un supermercat o la ubicació d’habitatges al costat d’indústries. Amb tot, segueixen reclamant que es revoqui el conveni amb Ferrer.

Més info: Reclamen la retirada del conveni de Ragull Centre

“No parlem només de l’impacte paisatgístic"

“No parlem només de l’impacte paisatgístic. Parlem de la improvisació que, sempre hem acabat pagant els més febles”, exposa la plataforma en un comunicat, on reitera que no s’oposen a l’habitatge públic. Amb tot, reclamen començar a parlar de zero: “No és només l’alçada”.

"Els 72 habitatges públics es presenten com la justificació de tot, i en canvi, van en sentit contrari de les polítiques anteriors dels partits que li donen suport", assenyala el grup. En aquest sentit, critica que es requalifiqui un terreny industrial i l'efecte que tindrà pels futurs veïns conviure amb fàbriques. També s'oposen a un nou "gran establiment comercial" que posi en risc el comerç de proximitat.

ragull centre

Cartell difós per la plataforma contra Ragull Centre

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem