Arran arrenca les tanques del camp de golf de Can Sant Joan i les deixa a la seu d'Incasòl

L'Institut Català del Sòl (Incasòl) i la Generalitat volen fer-hi una escola de golf mentre que els Ajuntaments de Sant Cugat i Rubí s'hi mostren en contra, igual que veïns i entitats

Les seccions locals d'Arran de Sant Cugat i Rubí han fet una acció conjunta per protestar contra la voluntat de l'Incasòl i la Generalitat de fer una escola de golf al camp de golf de Can Sant Joan. El col·lectiu ha arrencat les tanques que delimiten el camp de golf i les ha portat fins a davant de la seu de l'Incasòl a Barcelona: "Ens hi trobareu de cara", han piulat a través de Twitter, on també s'han dirigit al conseller santcugatenc de Territori i Sostenibilitat: "Damià Calvet, aquí tens les teves tanques, no les necessitem!". En aquest sentit, des d'Arran han afirmat que el camp de golf "és un espai de les veïnes de Sant Cugat i Rubí".

 

L'ús que han de tenir els terrenys del camp de golf de Can Sant Joan ha derivat en una polèmica que s'arrossega des de fa mesos, ja que veïns, entitats i els consistoris de Sant Cugat i de Rubí volen que aquest espai es converteixi en un gran parc interurbà entre les dues poblacions.

Més info: L'alcaldessa, en contra que es torni a obrir el camp de golf de Can Sant Joan

Més info: La Plataforma Reconvertim el Camp de Golf elabora una primera proposta de parc interurbà

 
Comentaris

Destaquem