Endesa soterra un tram de línia elèctrica a La Floresta

Els treballs han tingut un pressupost de més de 55.000 euros, aportats per Endesa

Endesa ha finalitzat recentment els treballs de soterrament d’un tram de línia aèria de mitjana tensió al barri de La Floresta, al terme municipal de Sant Cugat, amb l’objectiu de millorar la integració de les infraestructures elèctriques i millorar-ne el servei.

 

Els treballs, que ha tingut un pressupost superior als 55.000 euros aportats íntegrament per la companyia, han consistit en el soterrament de 150 metres d’una línia de doble circuit aèria de mitjana tensió a l’encreuament de l’avinguda Can Busquets i l’avinguda Tarruell. A més, s’ha instal·lat una nova torre elèctrica de 18 metres d’alçada. "Les característiques d’aquesta nova línia elèctrica d’última generació faran la xarxa més resistent i fiable", assegura Endesa.

 

Aquesta actuació, la qual beneficia de manera directa 1.107 veïns de La Floresta i del centre del Sant Cugat, forma part del conjunt d’actuacions que Endesa promou per a la millora de les seves infraestructures i del subministrament elèctric a la comarca del Vallès Occidental, totes elles enfocades a la progressiva adaptació de les instal·lacions a les darreres tecnologies del sector.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem