Es posen en marxa les obres per transformar la plaça Miquel Olivella a la Floresta

La plaça es convertirà en un espai per a vianants

Ja han començat les obres per reconvertir la plaça Miquel Olivella, del barri de la Floresta, en un espai per a vianants. Uns treballs que començaven el dimarts, 13 de març, per transformar l'espai, que actualment és una cruïlla per on pràcticament només circulen vehicles. Les obres formen part de la segona fase del Pla de Millora de la Floresta i suposa una inversió de 350.000 €. 

Així doncs, els veïns i veïnes de la Floresta podran fer ús ciutadà del qual serà aquest nou espai. El projecte d’actuació ha sorgit d’un procés participatiu en què s’ha comptat amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), que contempla fer un seguit d'actuacions per transformar la plaça. 

A partir d'ara, s'adequarà una zona amb paviment de sauló, es plantaran arbres, s'enjardinarà la plaça, i es col·locarà una font i més mobiliari urbà. En la mateixa línia d'actuació, s'iniciaran les obres per reurbanitzar el carrer de Can Llobet i, així, donar prioritat de pas als vianants.

Enguany, també s'adequarà i s'equiparà la zona dels baixos del Centre Social i Sanitari perquè pugui destinar-se com a espai per als joves de la Floresta. D’altra banda, recentment han finalitzat els treballs per adequar calefacció al pavelló de can Llobet i per arranjar un nou espai lúdic al costat de la piscina.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem